Van 1 tot en met 31 mei vindt de tweede editie plaats van Kunst in de Winkel. Wij trots op dit evenement: een mooie samenwerking tussen ondernemersvereniging de Hanze en kunstenaarscollectief Breekijzer.. Gedurende deze maand is er op laagdrempelige manier de kans om kunst te bekijken van professionele kunstenaars uit onze regio bij meer dan 30 deelnemende winkels en bedrijven in Ulft. Loop de route in 1 keer, in delen, kijk, kom terug en geniet!

 

Op zondag 19 mei staat er een speciale, actieve, editie van Hapje Cultuur op de planning. De aftrap vindt plaats in de Galerie bij de Boeken met een presentatie van en over het project Kunst in de Winkel. Aansluitend is er een rondleiding van maximaal 1 uur langs enkele etalages. De rondleidingen worden gehost door deelnemende kunstenaars aan het project Kunst in de Winkel.

Aanvang is 11 uur, inloop vanaf 10.45. Kosten € 5,75 inclusief koffie/ thee en wat lekkers. Kaartjes te verkrijgen via de DRU https://www.dru-industriepark.nl/index/active?id=1678

Wij zijn Oersterk Ulft.

De ondernemersvereniging van Ulft. Met onze energie en enthousiasme verbinden
wij al jaren ondernemers en inwoners. Ulft is gevuld met winkeliers, horeca ondernemers, ontspanning, cultuur en recreatie. Ontdek de mogelijkheden in én van Ulft.

 

Contactgegevens
  • Facebook
  • Instagram