De gemeente Oude IJsselstreek geeft opdracht voor een locatieonderzoek voor de voetbalverenigingen SDOUC en Ulftse Boys. Het locatieonderzoek maakt onderdeel uit van het onderzoek naar de mogelijkheden tot verdergaande samenwerking tussen beide voetbalverenigingen.

De opdracht richt zich op het onderzoeken van de mogelijkheid tot het realiseren van een toekomstbestendige voetbalaccommodatie. Bij het onderzoek wordt rekening gehouden met een breder perspectief. Woningbouw, landschapsvisie, demografische ontwikkelingen en overige ontwikkelingen in de omgeving Ulft worden in het onderzoek meegenomen. Voor potentiële locaties worden uiteindelijk ontwerpen voorgelegd. Adviesbureau Newae zal het onderzoek begeleiden en uitvoeren.
Naar verwachting wordt het locatieonderzoek eind mei 2022 opgeleverd aan de gemeente Oude IJsselstreek en beide voetbalverenigingen.

Wij zijn Oersterk Ulft.

De ondernemersvereniging van Ulft. Met onze energie en enthousiasme verbinden
wij al jaren ondernemers en inwoners. Ulft is gevuld met winkeliers, horeca ondernemers, ontspanning, cultuur en recreatie. Ontdek de mogelijkheden in én van Ulft.

 

Contactgegevens
  • Facebook
  • Instagram