Terug naar overzicht

28 januari 2024

Een trouwbeurs maar dan veel leuker! Op zondag 28 januari 2024 is de leukste, gratis trouwbeurs in de regio Arnhem, het Trouwbeleving event bij Industriepark Dru in Ulft!  Hier vinden jullie de leukste bedrijven uit de regio Arnhem / Achterhoek. Doe inspiratie op tijdens de ceremonie, proef van de heerlijke bruidstaart, krijg een rondleiding door de locatie en maak kennis met de leukste bedrijven uit de regio. Tijdens deze trouwbeurs is er van alles te beleven voor aanstaande bruidsparen. Ben jij verloofd en heb je inspiratie nodig? Dan is een bezoekje aan dit event zeker de moeite waard.

Op het DRU Industriepark vinden jullie de fantastische trouwlocatie het Ouhrlokaal! Trouwen in het Ouhrlokaal is meer dan alleen een mooie industriële locatie. Het ervaren team helpt jullie bij het maken van de vele keuzes die op jullie afkomen in de aanloop naar dé dag. En op deze mooiste dag van jullie leven nemen zij alles uit handen zodat jullie zelf onbezorgd kunnen genieten.

Wij zijn Oersterk Ulft.

De ondernemersvereniging van Ulft. Met onze energie en enthousiasme verbinden
wij al jaren ondernemers en inwoners. Ulft is gevuld met winkeliers, horeca ondernemers, ontspanning, cultuur en recreatie. Ontdek de mogelijkheden in én van Ulft.

 

Contactgegevens
  • Facebook
  • Instagram