Terug naar overzicht

1 mei 2023

De Achterhoek is natuurlijk al mooi, maar vanaf het water ontdek je de regio op een heel andere manier. Laat de Oude IJsselstreek met de Oude IJssel en Aa-strang zich daar nou perfect voor lenen!

Natuurlijk kun je met de boot (Iesselganger of aluminium platbodem) of kano het water verkennen, maar heb je al wel eens aan suppen gedacht? SUP staat voor stand up paddling. Je staat op een soort surfplank en beweegt jezelf voort met een peddel. Iets wat overgewaaid komt vanuit de Hawaïaanse surfscene en bovendien één van de snelst groeiende watersporten van dit moment.

Suppen is geschikt voor een brede doelgroep. Ben je minimaal 9 jaar, in bezit van je zwemdiploma en fit genoeg om te sporten? Dan kan jij het, na een goede instructie van een gekwalificeerde SUP-instructeur, ook.

Lekker de natuur op het water bezig, dat klinkt toch goed? Het is het enorm ontspannend en tegelijkertijd train je een groot deel van je lichaam. De perfecte combinatie van relaxen en toch sportief bezig zijn!

Joy to SUP biedt SUPlessen, SUPclinics, SUPyoga en SUPtours. Ook kun je een SUPboard huren via SUP yourself. Kijk voor het complete aanbod op de website en social media.

Wij zijn Oersterk Ulft.

De ondernemersvereniging van Ulft. Met onze energie en enthousiasme verbinden
wij al jaren ondernemers en inwoners. Ulft is gevuld met winkeliers, horeca ondernemers, ontspanning, cultuur en recreatie. Ontdek de mogelijkheden in én van Ulft.

 

Contactgegevens
  • Facebook
  • Instagram