Terug naar overzicht

4 november 2023

p zaterdag 4 november wordt op het DRU Industriepark een dag lang gesmeed voor het goede doel. De werkgroep IJzeren Ring organiseert van 10.00 tot 17.00 uur ‘Smeden voor de Vrede’.

Ring van Europese IJzersteden
Oude IJsselstreek is lid van de Ring van Europese Ijzersteden, samen met 16 andere gemeenten in Europa. Er is een lokale werkgroep IJzeren Ring die jaarlijks enkele activiteiten en projecten organiseert in Oude IJsselstreek die passen bij het lidmaatschap van de Ring. Smeden voor de vrede is zo’n project.

Smeden voor het goede doel
Twee steden in Oekraine zijn ook lid van de Ring van Europese IJzersteden. Met ‘Smeden voor de vrede’ wil de werkgroep geld inzamelen voor de smeden in Oekraïne. Door nagels te gaan slaan (met een afbeelding van een vredesduif) die je door een donatie van minimaal € 100,00 per stuk, inclusief certificaat, kunt ‘kopen’. De opbrengst wordt gebruikt voor de wederopbouw van het smeedleven in Oekraïne.

Zaterdag 4 november op het DRU Industriepark
Vind je het leuk om een smid aan het werk te zien? Kom dan gerust langs op 4 november tussen 10.00 en 1700 uur op het DRU industriepark. Wil je meedoen of ken je iemand die een nagel wil slaan voor  het goede doel? Dan kun je je melden bij smid Paul Klaasen via email info@kleinprojekt.nl

Wij zijn Oersterk Ulft.

De ondernemersvereniging van Ulft. Met onze energie en enthousiasme verbinden
wij al jaren ondernemers en inwoners. Ulft is gevuld met winkeliers, horeca ondernemers, ontspanning, cultuur en recreatie. Ontdek de mogelijkheden in én van Ulft.

 

Contactgegevens
  • Facebook
  • Instagram