Terug naar overzicht

19 november 2023

De werkgroep Onbeperkt Meedoen organiseert dit jaar voor het eerst een prikkelarme sinterklaasviering. Deze vindt plaats op zondag 19 november in de bibliotheek op het DRU Industriepark in Ulft (Hutteweg 24). Het feest begint om 15.45 uur en eindigt pas als ieder kind aan de beurt is geweest.

De prikkelarme sinterklaasbijeenkomst is speciaal voor kinderen uit Oude IJsselstreek die niet naar het reguliere sinterklaasfeest kunnen komen omdat zij dan te veel prikkels ervaren. Ook deze kinderen willen natuurlijk graag een keer op bezoek bij sint en piet.

 

Van tevoren aanmelden

Wil je bij deze sinterklaasviering aanwezig zijn, dan is het is wel belangrijk dat je je van tevoren aanmeldt. Dit kan tot 8 november via info@werkgroeponbeperktmeedoen.nl onder vermelding van ‘prikkelarme sinterklaas’. Vaders, moeders, broers en/of zussen mogen ook meekomen; maar dit dan wel graag even aangeven in de mail, zodat de organisatie weet hoeveel mensen er komen.

Wij zijn Oersterk Ulft.

De ondernemersvereniging van Ulft. Met onze energie en enthousiasme verbinden
wij al jaren ondernemers en inwoners. Ulft is gevuld met winkeliers, horeca ondernemers, ontspanning, cultuur en recreatie. Ontdek de mogelijkheden in én van Ulft.

 

Contactgegevens
  • Facebook
  • Instagram