Terug naar overzicht

3 november 2023

Amnesty werkgroep Ulft houdt op vrijdagavond 3 november van 19.00 tot 22.00 uur haar jaarlijkse boeken- en platenmarkt in de SSP hal. Ondertussen een begrip in de omgeving. Met de verkoop van boeken, lp’s, cd’s en dvd’s hoopt de werkgroep wederom een mooie bijdrage te kunnen leveren aan Amnesty International.

Duizenden boeken, platen en CD’s liggen te wachten op een nieuwe eigenaar. Ook dit jaar wordt er een zeer grote sortering aangeboden. LP’s worden gesorteerd aangeboden, van klassiek tot pop en van cabaret tot Nederlandstalig. Ook singles, CD’s en DVD’s zijn er in de aanbieding. Daarnaast worden er duizenden boeken te koop aangeboden. De boekenverzameling is zeer uitgebreid geworden en deze is gesorteerd in romans, pockets, informatieve boeken, buitenlandse literatuur, kinderboeken, strips e.d. Pinnen is mogelijk, met contant geld betalen ook. Toegang van de Amnesty boeken- en platenmarkt is gratis. De ingang is via de hoofdingang van de SSP hal.

Wij zijn Oersterk Ulft.

De ondernemersvereniging van Ulft. Met onze energie en enthousiasme verbinden
wij al jaren ondernemers en inwoners. Ulft is gevuld met winkeliers, horeca ondernemers, ontspanning, cultuur en recreatie. Ontdek de mogelijkheden in én van Ulft.

 

Contactgegevens
  • Facebook
  • Instagram