Terug naar overzicht

28 april 2024

Muzikale Strijd in de fictieve Gemeinte EMOJI*
*Een samenwerking tussen: Gemeinde Emmerich am Rhein en de gemeenten: Montferland en Oude IJsselstreek.

26 april en 28 april 2024 staat de fictieve Gemeinte EMOJI op zijn kop, want de langverwachte afvalrace vindt plaats in het prachtige Stadttheater van Emmerich am Rhein en het gezellige theater van DRU Industriepark in Ulft. Een evenement dat niet alleen muziekliefhebbers verenigt, maar ook de culturele ziel van de gemeenschap versterkt.

Het hoogtepunt van deze muzikale extravaganza? Het Maestro orkest, een samenstelling van getalenteerde muzikanten uit de drie gemeenten, die een programma ten gehore brengen dat zowel klassiek als hedendaags omvat. Van de majestueuze klanken van Beethovens “Alle Menschen werden Brüder” tot de tijdloze boodschap van eenheid in Michael Jacksons “Heal the World”, er is voor elk wat wils.

Deze unieke concerten trekken niet alleen lokale bewoners, maar ook een divers gezelschap van gasten, variërend van veteranen tot burgemeesters van naburige gemeenten, en zelfs gedeputeerden uit Gelderland en NRW, allemaal samengebracht door de kracht van muziek. Het is een viering van gemeenschap en diversiteit, waarin zelfs vluchtelingen een plek vinden om te genieten van deze harmonieuze klanken.

Wij zijn Oersterk Ulft.

De ondernemersvereniging van Ulft. Met onze energie en enthousiasme verbinden
wij al jaren ondernemers en inwoners. Ulft is gevuld met winkeliers, horeca ondernemers, ontspanning, cultuur en recreatie. Ontdek de mogelijkheden in én van Ulft.

 

Contactgegevens
  • Facebook
  • Instagram