Terug naar overzicht

19 oktober 2023

Kidspret in SSP hal tijdens herfstvakantie! Kidspret is niet alleen springen op hele gave springkussens, maar ook gamen en dansen. Voor de kleinste bezoekers is er een peuterhoek met grote legoblokken, een leuke kruiprups, vier-op-een-rij plus springkussens die geschikt zijn voor de kleintjes. Ook is er een Playstation Fifa, Playstation Formule 1 met echt stuur en pedalen en een Nintendo Switch met Mario. Dans je liever? De voetjes kunnen van de vloer in de Silent Disco waar je met je eigen koptelefoon kunt genieten in de kinderdisco. Het horecaterras is geopend voor wat lekkers te eten of drinken. Een horeca-arrangement is verkrijgbaar in de hal. Op voorhand reserveren van tafels is niet mogelijk.

Kidspret is van 16 oktober t/m 20 oktober dagelijks open van 10:00 – 17:00 uur. Het kan best fris zijn in de hal, dus trek warme kleren aan. De kinderen zullen het al snel warm hebben van al het spelen, springen en dansen! We adviseren je van tevoren online tickets te bestellen om teleurstelling aan de kassa te voorkomen. Je betaalt reserveringskosten online maar ben je wel zeker van toegang tot Kidspret. Tickets aan de kassa kunnen uitverkocht zijn. Kinderen tot 80 cm hebben gratis toegang. Volwassenen hebben eveneens gratis toegang. Je auto parkeer je ook gratis.

Kidspret word georganiseerd door Mediaevent. Voor vragen en opmerkingen kan er een kijkje genomen worden op de website van Kidspret of neem contact op met info@kidspret.nl

Wij zijn Oersterk Ulft.

De ondernemersvereniging van Ulft. Met onze energie en enthousiasme verbinden
wij al jaren ondernemers en inwoners. Ulft is gevuld met winkeliers, horeca ondernemers, ontspanning, cultuur en recreatie. Ontdek de mogelijkheden in én van Ulft.

 

Contactgegevens
  • Facebook
  • Instagram