Terug naar overzicht

25 februari 2023

Maak kennis met de Witte Wieven. Echte Achterhoekers laten ze met rust, maar wee degenen die doen alsof… Die proberen ze mee te lokken in de mist, om te verdwalen en nooit meer terug te komen. Jullie zouden niet de eersten zijn die zich laten verleiden door het gezang van de Witte Wieven…

Ontsnap aan de Witte Wieven door te bewijzen dat jullie echte Achterhoeker zijn. Van geschiedenis tot muziek en van het eten tot de taal. Jullie kunnen kiezen tussen ‘Gemuudelijk’ en ‘D’ran’. D’ran is voor mensen die van een uitdaging houden. Het spel wordt gespeeld met een maximale tijd en een aflopende klok. Nadat jullie het speltype hebben gekozen verschijnen de puzzels op het scherm. Om de puzzels op te lossen hebben jullie alleen de voorwerpen in de ruimte nodig, en je eigen kennis over de Achterhoek. Kunnen we jullie straks aanspreken als echte Achterhoekers? Bewijs het maar! En, pas op voor de Witte Wieven…

Nog even dit:

– Een team kan bestaan uit minimaal 4 spelers en maximaal 8 spelers

– Spelers tussen 12-16 jaar dienen begeleid te worden door minimaal één volwassene. Voor spelers onder de 12 jaar is dit spel niet geschikt.

– Er zijn vier spelmomenten mogelijk: 13.00 uur, 14.30 uur, 16.00 uur of 17.30 uur. Per spelmoment is er één ticket beschikbaar. Indien bij de aankoop van je ticket staat “Het maximale aantal is bereikt” is dit spelmoment reeds geboekt.

– De kosten per spelmoment bedragen 120 euro, ongeacht de teamgrootte (4-8 spelers) voor een spannende middag waarbij je je team echt leert kennen!

Wij zijn Oersterk Ulft.

De ondernemersvereniging van Ulft. Met onze energie en enthousiasme verbinden
wij al jaren ondernemers en inwoners. Ulft is gevuld met winkeliers, horeca ondernemers, ontspanning, cultuur en recreatie. Ontdek de mogelijkheden in én van Ulft.

 

Contactgegevens
  • Facebook
  • Instagram